perjantai 21. syyskuuta 2012

Kt: First meet ~ Ensitapaaminen

Joo, eli tässä on siis toinen lupailemistani kuvatarinoista, vihdoinkin. Tarinoita on siis kaksi, mutta toinen tulee luultavasti huomenna tai viimeistään sunnuntaina. Yritin kirjoittaa mahdollisimman hyvin, mutta osa jutuista saattaa olla sekavia, toivottavasti se ei haittaa. Jaja tarina on kuvattu Elisen luona (joka siis edelleenkin omistaa Londonin ja Willin) ja ideoimmekin tätä hieman yhdessä.

Tarina kertoo Sachikon ja Londonin ensitapaamisesta, joka ei välttämättä mene aivan putkeen.
Pieni varoituksen sana: tarina sisältää taas kerran sitä ihanaa Williamin ja Sachikon söpistelyä, halusittepa tai ette. Mutta nyt, ilman enempiä spoilereita, lukemaan siitä hus -->


William ja Sachiko istuskelivat vierekkäin Willin kodin sohvalla. He viettivät usein aikaa jomman kumman luona sillä tavalla vain istuskelemalla lähekkäin ja juttelemalla. Will ei oikeastaan ollut suunnitellut etukäteen Sachikon ja Londonin tapaamista, eikä siis tiennyt että London saattaisi paukkaa sisälle hetkenä minä hyvänsä. Oikeastaan hän ei edes jaksanut miettiä koko asiaa, keskittyi vain kauniiseen Sachikoon vierellään.

Niinhän siinä sitten kävi, että ulko-oven suunnalta kuului kolaus ja oranssitukkainen London tepasteli tomerasti sisälle ja suoraan olkkariin.

Sachiko käänsi hieman hämillään katseensa viereensä ilmestyneeseen nuoreen tuntemattomaan tyttöön, eikä tiennyt mitä sanoa tai tehdä. Will katsoi Londonia hieman kiusaantuneesti ja nielaisi pienesti. Hänellä oli sellainen tunne, että tästä eteenpäin kaikki ei ehkä olisikaan niin helppoa, ainakaan sillä hetkellä.

 "Tuota, Sachiko.. tässä on London", Will sanoi kun oli noussut seisomaan. London katsoi vuorotellen Williä ja Sachikoa, hieman tuimalla ja samalla arvostelevalla ilmeellä. Sachiko taas katsoi vain Williä, selitystä kaipaavalla ilmeellä.

Sachiko ajatteli olla tapansa mukaan kohtelias, joten hän ojensi kätensä, aikeinaan kätellä Londonia. Seisomaan hän ei kuitenkaan noussut, koska arveli ettei se välttämättä olisi tarpeellista.

"Joo, moi vaan. Olen London, hauska.. tuota, tavata. Teeppä tilaa, jotta minäkin mahdun siihen istumaan", London sanoi teennäisesti hymyillen ja ujuttautui istumaan Sachikon viereen, työntäen tämän käden pois. "Uskon että tulemme oikein hyvin toimeen", London vielä lisäsi, hymy vaihtuneena ilkikuriseen virneeseen.

 William pyöräytti silmiään. Hän tarrasi Londonia lujasti käsivarsista kiinni ja riuhtaisi tämän ehkä liiankin kovakouraisesti pystyyn.

 Kun William päästi irti, niin London tipahti huoneen lattialle ja mulkoili sieltä Williamia ärtyneesti. "Anteeksi nyt tämä, Sachiko".. Will mutisi hieman nolostuneena. "Äh, ei se mitään", Sachiko totesi hieman hämillään.
(Sachikon käsi jäätää, antakaa anteeksi..)

 "Hei, miksi ihmeessä sinä noin teit? Minuun sattui!" London valitti ja ei tehnyt elettäkään noustakseen ylös. Häntä oli suoraan sanoen alkanut ärsyttämään, kun Sachiko ja William olivat koko hänen tulostaan asti - ja luultavasti ennenkin sitä - olleet vain koko ajan kiinni toisissaan. Hän ei muutenkaan ymmärtänyt Willin käytöstä, heittää nyt ihan syyttä London sillä tavalla maahan makaamaan - tai näin London ainakin asian käsitti.

Lopulta kärttyinen London raahautui pystyyn ja antoi saman tien Williamille kovan litsarin poskelle. "Idiotti", hän tuhahti. 

"Oho, ei tainnut mennä ihan nappiin.." William mutisi hieman harmistuneena, pidellen kättään kihelmöivällä poskellaan. Hän kun oli luullut, että Sachikosta ja Londonista voisi tulla hyvät ystävät, vaikka London olikin aika tulinen tapaus. Tosin eihän hän ollut edes voinut tietää, että London olisi ylipäänsä tulossa kotiin juuri kun Sachikokin olisi Willin luona.

Hyvin pian nuoripari kuitenkin miltei unohti Londonin kokonaan ja söpisteli vain lisää sohvalla.


Suudelmiakin vaihdettiin ja kaksikon välinpitämättömyys alkoi raivostuttaa Londonia  aina vain enemmän. Jos hän olisi tiennyt, että Williamilla on naisseuraa, olisi hän vain pysynyt kaupungilla.

"Jaahas, taas sitä vaan pussaillaan.." hän nurisi hieman kauempaa, kädet puuskassa.

Lopulta Sachiko ja William vihdoinkin irrottautuivat toisistaan hieman ja Will sanoi pienen hymyn kera: "Niin, hän on siis se uusi kämppikseni, ellei tullut vielä selväksi.." Sachiko naurahti ja nyökkäsi sitten ymmärtämisen merkiksi.
Noniin, siinä se nyt on. Kommenttia olisi taas kiva saada c;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti